Produsen LED Stadium Lighting | Football Stadium Lampu, Street Lamp, Lampu Area gedhe, Airport & Apron Lighting, Lampu Parking Lot, RGB Curing Lampu | TACHYON Lampu

Tachyon-LED-Olahraga-Banjir-cahya

Produsen LED Stadium Lighting | Football Stadium Lampu, Street Lamp, Lampu Area gedhe, Airport & Apron Lighting, Lampu Parking Lot, RGB Curing Lampu

Babagan awake dhewe

TACHYON iku sawijining inovatif High Power LED Lamps Produsen wiwit 2005. We kudu teknologi nglereni-pinggiran kita masang wigati kanggo R&tim D dening nandur modal akeh banget ing ningkatake kualitas optik & efficiency energi. engineers kita bakal ngatasi masalah technical Panjenengan & nyedhiyani sampeyan karo profesional DIALux laporan simulasi. inovasi Inspiring & Perfection gigih Performance Lighting sing angka inti kita… (Read More)

keahlian – Gambaran Umum Produk Lampu kita High Power LED

Olahraga & Stadium Lighting

TACHYON develops Ultra slim, cahya bobot & daya dhuwur lampu olahraga kanggo Stadium & arena, kang supaya expenses pitulungan larang regane cagak. Lighting Solutions Premium kita nepaki requirement 4K Broadcasting uga. Salajengipun, TACHYON Manajemen termal eksklusif nambah kinerja & span gesang lampu nganti 80,000 jam; supaya sampeyan bisa diwenehi awet cahya olahraga LED… (Read More)

Street & Highway Lighting

TACHYON Premium Optik & Teknologi lensa asimetris kanggo dhuwur daya LED werna njamin cahya Lighting pinunjul Uniformity. TACHYON cahya werna nerak requirement IP66 / IP68 sing tolerates kondisi cuaca umum salabetipun. Kanthi menehi kualitas Aluminium logam campuran Nihan, teyeng bisa nyegah malah lampu kita sing diinstal near wilayah pesisir utawa wilayah industri… (Read More)

Gedhe Lighting Area

Ana aplikasi kaetung LED High Bay cahya & High Mast Banjir Lighting, kayata Warehouse, Airport, Panggonan parkir, Indoor Sports Field, Port, construction Site, Rail Yard, lan kuwi jenis Area Gedhe. Sampeyan bisa seneng super padhang & katerangan seragam, lan suda konsumsi daya kanthi milih kita High Power LED Lampu Sorot. TACHYON nempatno efforts akeh menyang desain boros panas. technique super-cooling kita luwih ngluwihi jengkal gesang kanggo 80,000 jam ing L70… (Read More)

RGB Curing

Werna embellish urip. Aplikasi saka daya dhuwur LED Curing kalebu Building Luar & cahya Dekorasi, njaba cahya, landscape Lighting, Lamp & tuwuh cahya. TACHYON RGB Lampu & Curing kompatibel kanggo loro statis & ganti werna Dynamic, lan kanthi mangkono cocok kanggo skenario sing efek cahya Komplek… (Read More)