Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

TACHYON iku sawijining inovatif High Power LED Lamps Produsen wiwit 2005. We kudu teknologi nglereni-pinggiran kita masang wigati kanggo R&tim D dening nandur modal akeh banget ing ningkatake kualitas optik & efficiency energi. engineers kita bakal ngatasi masalah technical Panjenengan & nyedhiyani sampeyan karo profesional DIALux laporan simulasi. inovasi Inspiring & Perfection gigih Performance Lighting sing angka inti kita.

We nyedhiyani-mburi LED Sports pepadhang Stadium & arena, Gedhe cahya Area Banjir kanggo Port & konstruksi, Lamp kanggo embong & Bridges, RGB Wall mesin cuci kanggo Accent Lighting, hard cahya & Soft cahya kanggo Syuting. produk kita diwenehi ETL & sertifikat UL US, EC & TUV kanggo Eropah, uga RoHS.

ing TACHYON, sampeyan bisa tansah tuku paling High Power LED solusi Lighting kanggo proyèk Panjenengan.

Versatile LED Lamp