Industrial LED Lampu-Blog

Industrial Lighting LED

Posted on

Industrial Lighting LED

Industrial LED Lampu-1

 

Industrial Lighting LED punika Jadwal Paramount ing saben baris produksi, kang dianggep minangka jantung perusahaan amarga ora mung pabrik barang seger ing pasaran, nanging uga njupuk item malfunction kanggo Diposaken. Tanpa nggunakake Industrial Lighting LED, pabrik ora bisa operate 24/7 lan kanthi mangkono murah efficiency produksi. Loro saka terus operasi, safety liyane bab kita kudu badhan. Lampu Industrial cocok saget ngurangi kedadeyan saka Laka amarga sinau anyar nuduhake yen ana Ngartekno hubungan antarane apa lingkungan Dim & Laka industri. Minangka pemilik saka pabrik, sampeyan ora bakal gelem ndeleng yen ana buruh njupuk babras. Ing cahya kang perlu iki, TACHYON Lampu pabrik Lampu Quality Industrial LED dhuwur sing pabrik madhangi, mining, situs construction, area pertambangan lan tlatah padha karo Highly seragam & lampu banjir industri padhang LED.

 

Industrial LED Lampu-2

 

Kaluwihan saka Industrial kita LED Lampu

Ana jumlah sungguh produk cahya industri LED ing pasar. Apa aku kudu milih produk TACHYON kang? Kaping kabeh kita duwe sistem boros panas eksklusif & sistem kontrol suhu. panas ngengkel ora efek mbebayani ing Kripik LED lampu, utamané ing pabrik kang melu operasi suhu dhuwur. The fins Aluminium kandhel nyedhiyani area lumahing gedhe banget kanggo boros panas Industrial LED Lamps. Kejabi, kita nganggo desain mbukak ing Industrial LED Lamps, kang tegese ana papan lan struktur kothong antarane saben baris saka Kripik LED nang lampu industri sing ngidini ventilasi udara.

kapindho, TACHYON kita Industrial Lighting LED liwat 80,000 jam test urip Span. pabrik & karya cuaca lan panerangan industri kanggo 80,000 jam, utawa 20-25 taun. wigati iku sing ora perlu kanggo ngganti peralatan cahya banjir supaya seneng lan kanthi mangkono ngurangi biaya. Nalika mbandingaken kanggo solusi cahya conventional, milih LED Banjir Lampu pilihan wicaksana amarga LED umume duwe 5 kanggo 10 kaping urip span saka tradisional Metal halide utawa HID.

 

Industrial LED Lampu & Warehouse Lighting-3

 

Loro saka boros panas lan span urip, kita nggunakake Industrial LED Lamps kualitas cree & OSRAM LED Chips, kang kita Produsèn High Power LED limpah gadhah 150 LM / W, kang 10 kanggo 12 kaping bohlam lampu. efficiency cahya dhuwur iki bisa bantuan ngurangi Bill listrik amarga sampeyan bisa nggunakake jumlah cilik saka energi kanggo gawé katerangan padha utawa malah padhang nalika mbandingaken menyang conventional Metal halida Lamps. Supaya apa ora ngalih menyang Industrial LED Lamps?

 

1000W-LED-Banjir-cahya,-Ruangan-LED-Lampu Sorot

 

Enquiry Product ing LED Lampu Industrial

Mangga aran gratis kanggo nyelehake kita pesen yen sampeyan perlu bantuan sembarang Wiki cahya Panjenengan. engineer Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kualitas tinggi & FREE DIALux laporan simulasi lan menehi rega paling saka LED Banjir Lampu.

 

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *