LED Custom Lampu-Blog

LED Lampu Custom

Posted on

LED Lampu Custom

LED sing Newest teknologi cahya nyimpen energi. Cahya emitting diode, LED, minangka semikonduktor sing bentuk energi listrik menyang energi cahya.

LED sing savers energi banget, nyimpen nganti 20% saka jumlah migunakaken dening cahya halogen, kang tegese iku nyimpen mesti ing biaya energi. liyane supaya, LED duwe umure luwih maneh saka saben jinis liyane saka cahya.

ing TACHYON, kita mangertos bilih minangka lampu LED terus kanggo gain liyane popularitas lan saya digunakake ing kothak beda, ana kudu perlu kanggo iku kanggo selaras kanggo nindakake f kanggo saben jinis aplikasi. Empu, kita wis nandur modhal akèh sing dadi teka munggah karo varieties saka adat LED Tailor digawe lampu kanggo nambah kinerja sampurna lan mathuk pokok ing saben lapangan aplikasi.

 

1000W-LED-Banjir-cahya,-Ruangan-LED-Lampu Sorot

 

Custom LED Stadium Lampu

Ing stadion, lampu daya adat dhuwur nengsemake lan sregep menawan lan stimulates ing antarane kasenengan penonton, malah sadurunge nuduhake wiwit. Sak game, lampu LED sarwa ndadekake saben mindhah nyata.

teknologi cahya LED menehi kamar kanggo susunan adat-digawe sing menehi katerangan ngendi lan carane iku perlu, kanthi pinpointing kothak kanthong utawa banjir.

ing TACHYON, kita selaras LED kanggo stadion gawe siaran televisi urip lan biasa lan foto Crystal-langit. We eksploitasi alam Versatile lampu LED dening brilliantly gabungke fitur-sarana dhuwur Jadwal cahya LED karo mréntahaké estetis gedhe.

Kene sawetara fitur khusus saka adat LED stadion kita:

  • 80,000 jam umure
  • Retrofits nganti 150 inci Heights
  • A peralatan bisa èfèktif ngganti 4,000W HID Jadwal
  • noto selaras kanggo saben terrain stadion
  • designs cahya banget sing ketemu munggah karo standar ies
  • State-of-the-art optik kanggo Crystal-langit lan malah jangkoan.

 

2000W Dhuwur daya LED Stadium cahya & Ball Field Lamp-ngarep tampilan

 

Customizable LED Banjir Lampu

Sampeyan bisa ngenthengake munggah iku 'panggonan peteng' karo customizable lampu excellently-padhang kita banjir LED.

adat kita LED lampu ora mung elegan ing designs nanging uga paling apik ing kinerja. Padha becik nggantèkaké conventional lampu kaya halogen, halides logam lan sodium limpah.

Kita adat LED limpah duwe fitur banget ngisor:

  • IP66 dustproof, anti banyu lan weatherproof karo respirator inbuilt
  • kelompok lockable lan rotable
  • kinerja sing paling apik lan designs elegan
  • Inggih-cocog kanggo loro ruangan nganggo lan njero ruangan
  • Duwe beda mode: Awan (5K), Natural (4K) lan Anget (3K).

Lampu LED High Bay Customizable

Kita lampu adat LED kanggo Teluk dhuwur Highly efisiensin. Duwe wis dirancang khusus kanggo Teluk dhuwur, lagi solusi cahya sampurna kanggo gymnasiums, warehouses panyimpenan gedhe, fasilitas Manufaktur, warehouses panyimpenan kadhemen, dhasar, hangars pesawat etc. Padha panggantos paling apik kanggo HID lan HPS Jadwal cahya.

Retrofitting a lampu halide industri logam conventional karo customizable LED bay dhuwur kita drastis bakal nyuda biaya energi saka perusahaan manufaktur amarga saka fitur saving lampu LED. Iki uga bakal nyuda biaya sakabèhé saka pangopènan.

Saka tetanduran baja suhu dhuwur kanggo tetanduran Manufaktur Highly corrosive, saka kamar pot aluminium lan smelters kanggo tetanduran Manufaktur kertas, customizable kita punika Highly cocok kanggo kabeh jinis Teluk dhuwur lampu syarat.

 

High-Mast-LED-Stadium-&-Gedhe-Area-Lighting - @ - 1000W

 

Customizable Lampu LED Street

Ing sifat Komplek fasilitas transportasi nelpon kanggo macem-macem jinis cahya, supaya nggampangake safety saka urip lan uga nyimpen biaya pangopènan.

cahya LED werna customizable Kita biaya pilihan efektif lan maintainable kutha lan kutha-kutha dina iki lan terus menyang mangsa. energi-efisien lan biaya-efektif adat lampu dalan gampang banget kanggo njaga, ngatur lan ndandani (ing cilik saka alangan a).

Kanthi nggunakake adat LED kita lampu, sampeyan bakal nggawa kaendahan, safety lan keamanan kanggo ing lurung-lurung lan dalan-dalan. Lampu iki werna adat LED nggawa sarwa, mawerna-werna lan malah katerangan ing lurung-lurung. liyane supaya, padha dirancang karo bahan sing bisa tahan rusak ing macem-macem kahanan cuaca kang menehi wong umure karakteristik lan aneh sing.

Custom LED Tunnel Lampu

ing TACHYON, cahya adat LED trowongan kita menehi katerangan efisien energi sarwa urip kanggo Tunnel lan underpasses. Miturut nglamar inovasi paling anyar ing bidang teknologi LED, kita selaras LED menehi substansial abang loro ing biaya energi lan biaya pangopènan.

adat LED trowongan kita duwe fitur iki:

  • desain entheng kanggo gampang instalasi
  • Anti-glare malah tingkat katerangan
  • conductive Highly alloy Magnesium
  • HFS IP66
  • tingkat Lumen kiro-kiro saka 10,500lm kanggo 21,000lm
  • resistance impact

ing TACHYON, kita saya teka munggah karo lampu adat LED saka macem-macem specifications kanggo ketemu munggah karo kabutuhan warna kita klien. We are setya kanggo prodhuksi negara-saka-saka-gambar adat LED kang paling cocog kanggo tujuan tartamtu.

Enquiry ing Customized Lampu Products

Yen sampeyan pengin ngatur Lampu LED dhewe, please aran gratis kanggo ngirim pesen ing email info@tachyonlight.com utawa ngisi wangun kontak ngisor. We are looking nerusake kanggo pesen.

 

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *