LED Tunnel Lampu lan Underground Lighting-Blog

Lampu Tunnel LED

Posted on

Lampu Tunnel LED & Lampu lemah @ TACHYON High Power LED Lampu Produsen

Lampu Tunnel LED sing dianggep minangka komponen paling penting nang Tunnel. cukup & katerangan cocok diwenehake dening LED Tunnel Lampu mesthi bisa ngurangi kedadeyan kacilakan mobil. TACHYON Lampu spesialisasi ing proyèk tartamtu related kanggo nggunakake lampu LED kanggo Tunnel lan nawakake solusi kanggo macem-macem trowongan cahya gadhah syarat beda lan tantangan. Iku wis bubar wis dikonfirmasi ing bagéan donya sing LED trowongan sing solusi sampurna kanggo Tunnel lan underpasses sapisan dikenal minangka peranganing peteng lan muddy amarga saka iku padhange apik banget, cahya uniformity & span urip, kang kaluwihan LED Tunnel Lampu liwat lampu Metal halida conventional saka HID Lamps.

 

LED-Tunnel-Lighting,-Underground-Light-&-Subway-Lighting - @ - Worldwide-Delivery

 

Energy Saving Property of LED Tunnel Lampu

Lampu Tunnel LED saiki luwih disenengi Tunnel cahya. ciri kalebu dawa urip, stabilitas banget lan efficiency cahya dhuwur. ing kanthi cepet saka volume lalu lintas donya wis mimpin menyang nambah ing dikarepake trowongan. Dikarepake kanggo lampu trowongan LED langsung nambah amarga daya safety lan energi. saiki, cahya LED wis tambah akeh kang digunakake kanggo cahya saka jaringan dalan umum kalebu Tunnel, tinimbang lawas discharge dhuwur kakiyatan (HID) sistem cahya. sistem LED lampu. Dina iki wis buktiaken dadi peralatan cahya trowongan pepak dalan sing malang njerone dalan liyane ing. peralatan MH lan HPS cahya Nyedhiyani kombinasi atraktif struktur mechanical dites, kurang biaya lan dhuwur cahya kakiyatan kanggo sistem cahya trowongan. Seri MH lan HPS cahya biasane nuduhake kacepetan maksimum 400 W kanggo Jadwal cahya sing syarat trowongan cahya. Kanthi TACHYON Lampu, 130W – 140LED W bisa nindakake persis karya sing padha. Mulane sampeyan bisa mirsani sing sah energi irungnya kanggo 1/3 regane asli lan mangkono nyimpen Bill listrik Panjenengan.

 

Kaluwihan saka LED Tunnel Lampu

Ing TACHYON Lampu, karya utama kita kanggo nuduhake & ningkataké sawetara fitur banget LED lampu, sing ndhukung kasunyatan sing LED dalan Jadwal cahya investasi bermanfaat ing loro short term lan long term nalika nerangake cahya. Gesang rata-rata cahya LED dhuwur-mburi wis kira-kira ing 10 taun yen operate Lampu LED Tunnel 24/7. Saliyane, iku banget efisien, kang tegese ing longkangan antarane output daya lan input daya banget sepele, kang gawe katut a murah sak umur operasi. Sanajan beda-beda saka Produsèn kanggo Produsèn, cahya trowongan LED wis padha ciri. Kaping kabeh, wis efficiency daya saka 95% utawa liyane. Ing tembung liyane, iku migunakake 95% daya kurang saka cahya normal kayata MH & HID. kapindho, umur kira 80,000 kanggo 100,000 jam ing L70, kang tegese padhang bakal disimpen ing paling 70% saka siji dina-nilai sawise 80,000 kanggo 100,000 jam. Akhire, amba Beam 90 ° kanggo sumbu vertikal lan 100 ° kanggo sumbu horisontal lan distribusi wis rampung nggunakake Beam utawa pola kurva sing njamin uniformity cahya dhuwur, voltase input mbutuhake AC 90-265V kang cocok kanggo instalasi donya. LED trowongan cahya kita kompatibel kanggo kontrol cahya canggih uga.

 

LED Tunnel Lampu lan Underground Lighting-1

 

Anti-glare LED Tunnel Lampu

Dikembangaké nggunakake modeling optik canggih, seragam maju desain uncalan cahya, ing lampu trowongan LED lensa nggawe pola cahya sing imbang lan anti-glare ing trowongan tanpa distracting glare utawa shadowing. Wiwit Uploaded LED cilik kasusun saka Kripik modul individu lan kasusun saka sumber cahya Highly efisiensin karo pola Beam selaras, iku seragam lan bisa pisanan simulasi ing DIALux sadurunge ngetokake proyèk LED Tunnel Lampu. Miturut nggenepi total asas bayangan internal, lensa saben LED bisa luwih akeh, kang uga ditrapake kanggo ngarepke Beam panah.

Apa LED nanging ora ndhelik?

LED kita wis loro keuntungan utama minangka sistem trowongan cahya liwat HID. First, kualitas cahya, lan sareh, efek saka ngurangi volume lalu lintas. LED emitters cahya duwe padhange lampu banget amarga wong sing nyedhiyani katerangan kadohan maneh. TACHYON kang LED Tunnel Lampu, kados HID tradisional, menehi cahya seragam saindhenging trowongan. Saliyane, LED kita, kados MH lan HPS sistem cahya, meh gagal lan span urip akeh maneh. Akibaté, tentrem sing macem-macem bagian trowongan bakal mungkasi blackouts bakal banget kurang. Kejabi, saben pesawat saka LED Tunnel Lampu disambungake ing podo karo; mulane, siji utawa sawetara mau dadi mati ora bakal mengaruhi gedhe-gedhe isih. Nawakake pangopènan luwih trep lan biaya kurang pangopènan, lan ngurangi monoton chores re-cahya, ngurangi apa mengkono liwat lan liwat lan nambah safety lan safety gesang kita.

 

LED Tunnel Lampu lan Underground Lighting-2

 

Material saka Lampu Tunnel LED kita

Panyokro bowo ing nggunakake cahya LED ing Tunnel wis adhedhasar loro latar utama, yaiku kualitas cahya lan biaya sec lan pangopènan. kualitas cahya apik saka LED Tunnel Lampu wis buktiaken dadi banget terkenal kanggo pembalap lan Nanging uga. Mulane, ing sawetara kutha cosmopolitan, kita mutusaké kanggo nandur modal ing Tunnel LED lampu kanggo nambah jaringan transportasi lan mutusaké kanggo nggawe wilayah trowongan umum liyane atraktif lan aman kanggo dalan kedhaftar. Paling lampu Tunnel LED iki didhekake nggunakake bahan lingkungan loropaken lan Highly dipercaya, kayata casings sing digawe saka aluminium logam campuran & Steel. lensa Transparent digawe saka tempered kaca lan ngalangi bledug lan banyu saka korupsi lampu. Strukture ndadekake iku bisa kanggo bisa uga ing lingkungan suhu lembab lan dhuwur. dina iki, ana telung jinis utama lampu trowongan LED digunakake ing donya.

 

Points khusus kanggo Kabar ing LED Tunnel Lampu

bahan pilihan, Techniques lan sumber cahya sing diadopsi kanggo Pabrik LED lampu trowongan. Wiwit trowongan cahya ora kaya cahya dalan normal, iku penting kanggo manufaktur kanggo sok dong mirsani kahanan lingkungan sing miskin kayata geter, gangguan, kendaraan gas exhaust lan uga mengaruhi cahya trowongan. Kanthi iki ing atine, manufaktur lampu trowongan perlu ekstra papan kanggo mikirake designs kanggo kurban paling sistem trowongan cahya sing nggawe lingkungan aman kanggo Nanging, cyclists, lan pembalap.

Nanging, sadurunge panentu, disaranake sampeyan takon karo Edo cahya trowongan LED utama. Ing rembugan ing, nggawe desain sing migunakake nomer fewest lampu kanggo efek cahya optimal agawé project bakal kasil. Uga ngati kanggo elinga yen desain trowongan mengaruhi cahya perlu kabeh Tunnel ora langsung. lampu trowongan khusus uga bisa dirancang kanggo syarat customer kang. Panggonan iku dudu masalah amarga akèh-akèhé pabrik bisa ngirim kanggo paling negara ing donya.

Yen project mbutuhake Quality LED Lampu Tunnel High, please aran gratis kanggo nyelehake kita pesen kanthi formulir ing ngisor iki, utawa ing info@tachyonlight.com. Yen arep kanggo katon ing specification produk saka LED Tunnel Lampu, sampeyan bisa entuk akses menyang kaca iki: LED Tunnel Lampu, Lampu lemah & Subway Lighting @ Delivery Worldwide.

 

LED Tunnel Lampu lan Underground Lighting-3

 

Enquiry Product ing Quality LED Tunnel Lampu

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *