Parking LED Lot Lampu-Blog

Parking Lot Lighting LED

Posted on

Parking Lot Lights LED

Parking Lot Lights LED are the vital element inside Parking Lot, especially at night. Imagine without the parking lot lights, the driver cannot see the road clearly and find the space of parking, what causes the most serious problem would be the security problems. Bright illumination provided by parking lot lighting gives better visualization and recording of CCTV; mulane, nggunakake kualitas, long-tahan lampu parking lot nggawe papan ruangan umum aman, padhang lan liyane energi efisien. kita Parking LED Lot Banjir Lampu dirancang kanggo diinstal njobo ing wilayah sing wiyar, instrumen nggawe papan liyane aman lan nyedhiyani cahya padhang liyane sambutan.

Parking LED Lot Lampu-1

 

Safety Lampu Parking Lot

Broken & rusak lampu parking lot bisa dadi memala ing typhoon kuwat lan angin. Akeh perusahaan insurance komersial ora nutupi tabrakan disebabake cagak angin-digawe. Banyuwangi montor lan wong akeh kaancam bakal punah, obyek nalika gedhe kayata lampu komersial & LED parking lampu akèh tabrakan marang lemah karo pasukan kang kacepetan dhuwur angin. TACHYON parking LED akèh cahya adopts desain mbukak, kang tegese ana struktur kothong antarane saben baris saka cahya. Kesenjangan antarane unit parking lot lampu ngidini wacana online supaya minangka kanggo ngidinke angin. Yen katon nyedhaki, sampeyan bisa nemokake sing ana fins aluminium kandhel kanggo boros panas. Iki njaga suhu intrinsik Kripik LED ing sawetara ngisor; supaya minangka kanggo luwih ngluwihi jengkal gesang lan nambah padhang. cagak lampu parking lot iki nambah lampu parking lot padhang nggawe panggonan luwih aman lan liyane sambutan kanggo wilayah umum, lurung-lurung, sidewalks lan trotoar, lan supaya wong aran aman lan luwih aman.

 

Open-Design-LED-Banjir-lampu

 

Parking kita Lot Lampu mbantu

Nindakake lampu listrik ing akèh cahya parking komersial asring bingung lan rumit. LED Parking lampu akèh sing penting kanggo keamanan lan ora mung ketemu cahya standar peraturan nanging uga kudu syarat padhange, lan distribusi cahya. Ing anané saka majeng cagak mobil technical dealer parking komersial akèh cahya pelanggan pilih luminaires tartamtu, nemtokake Heights Pole, cahya peralatan lan cagak kanggo kacepetan angin ing wilayah Nalika sing cocog karo nilai EPA, cahya malang omah lan desain, nggunakake petungan precomputed lan kombinasi, nalika mbeta metu matematika packing lampu parking komersial lan cagak. Ing tembung liyane, kita bakal bantuan desain cahya. TACHYON bakal nyedhiyani sampeyan karo FREE DIALux LED Parking Lot laporan Lighting simulasi & nimbang paramèter liyane supaya minangka kanggo nepaki requirement parking lot project cahya sampeyan.

Ing Environmental Protection Penerjemah ngatur loro fasilitas cahya saka parkir komersial lan noto cahya lan persediaan saka Heights asli. Ing Nilai saka peralatan nyetel amba ing kang Luminaire distributes cahya lan nilai EPA Pole langsung ngowahi kemampuan komersial parking cahya Pole kang kanggo tahan angin kacepetan tartamtu meteorologically ditemtokake saka wilayah tartamtu langsung deleng, supaya sampeyan bisa ndeleng ana standar kaku lampu parking lot. TACHYON bakal bantuan ngenali lan ngatasi angger cocog nalika tuku parking lampu akèh LED. Paling parkir spasi sing dipadhangi lampu dening lampu neon sing nyedhiyani cahya seragam. Nanging, modern solusi LED bisa nggawe cahya parking luwih efisien lan ekonomi. lampu sing dimmed lan bisa gampang Integrasi karo sistem kontrol cahya lan sensor gerak, nggawe iku bisa nggunakake cahya liyane luwih irit lan dramatically nyuda biaya energi. Saliyane, ing 100 cahya parking lot W bisa ngganti 400 halide logam W.

 

Parking LED Lot Lampu-2

 

Pangaturan dhewe saka Parking Lot Lampu LED

Parking Lot Lighting saka malang omah luwih mbenakake penak lampu parking komersial lan paket Pole. TACHYON menehi layanan pangaturan dhewe free klien supaya minangka kanggo kurban akèh parking produk lampu luwih. Kita bakal pilih ngarepke Beam tartamtu, daya, jinis lampu parking lot ing kasus-by-cilik basis. Pengin njaluk idea liyane saiki? Sampeyan bisa nyelehake kita pesen related kanggo Parking Lot Lampu utawa Lighting Area Gedhe liwat info@tachyonlight.com. We kudu sak 12 years 'experience ing Lighting Area Gedhe & Lampu Parking Lot. engineer profesional kita bakal mbantu wis kelakon.

 

Parking LED Lot Lampu-3

 

Kaluwihan saka lampu Parking Lot LED

LED Parking Lot Lighting menehi pilihan kelangan kanggo bantuan karo masalah parkir. Kaping kabeh, LED bisa gawé lumen output liyane efisiensin, kang tegese jembare, jangkoan luwih konsisten saka sing saka Metal halida & HID. Kanthi uniformity cahya dhuwur saka LED Parking Lot Lampu, pangguna roader kayata driver lan wong bisa nggambarake trotoar & mobil bening lan kanggo nyegah Laka saka kedados. LED lampu kanggo akèh parking luwih akeh maneh saka bohlam lampu conventional. Iku wis impact positif ing tim maintenance amarga Parking LED Lot Lampu dramatically nyuda biaya pangopènan lan frekuensi, uga Bill listrik. Sampeyan kudu ora perlu kanggo ngganti Parking Lot Lampu LED kanggo ing paling 15-20 taun. Miturut ngoper sampeyan conventional Metal halida Lamps utawa HID kanggo Parking Lampu LED, sampeyan bisa bantuan nyimpen lingkungan.

Supaya kanggo njamin safety lan ease saka kiriman pengunjung, karyawan, lan maringaken lalu lintas, apa lagi duwe utawa ngatur, apa akèh parking gedhe lan cilik, cahya parking lot perlu. TACHYON parking lot kualitas dhuwur lampu menehi sawetara saka sudhut cahya kayata daya, bobot lan amba Beam pas sembarang noto cagak lampu parking lot. Ing kasus paling, lampu ing kathah parkir saka LED bakal nggawa manfaat gedhe kanggo saben bondho sing ngompliti wong. Ing kauntungan utama kalebu 95% efficiency energi lan 70% nyimpen ing Bill listrik. Saliyane, kita berkembang optik anti-glare supaya minangka supaya gangguan sembarang kanggo dalan pengguna.

 

1000W-LED-Banjir-cahya,-Ruangan-LED-Lampu Sorot

 

Enquiry Product ing LED Lampu Parking Lot

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *