LED Sea Port Lampu-1

Sea Port Lighting LED

Posted on

Sea Port Lighting LED, Shipping Port Lampu, Langkawi cahya | TACHYON LED Banjir Lampu

Sea LED Port Lighting iku salah siji saka proyèk paling tantangan ing industri cahya port. Tlatah lan kanthi mangkono requirement daya saka Segara Port Lampu bakal banget nuntut, karo kasunyatan sing Nyegah saka karat amarga saka konsentrasi dhuwur kedhul segara asin. Kejabi, buruh crane lan pembalap akeh banget gumantung ing kualitas dhuwur LED Sea Port Lighting & Lampu Shipping sing duwe uniformity cahya dhuwur.

 

LED Sea Port Lampu-1-

 

Ringkesan Sea Port Lighting LED & Langkawi Lampu

Ing fasilitas kapal pelabuhan lan wadhah, digunakake Pole gedhe gadhah kaping High Power LED Sea Port Lampu kanggo nyedhiyani banjir general cahya katerangan ing saindhenging port sea & port kapal. iki lampu mbutuhake jumlah gedhe saka konsumsi energi, nanging pilihan cahya LED plabuhan TACHYON Lampu wis suda dening 80%. Minangka kanggo lampu conventional, masalah iku conventional sumber cahya port segara kayata High meksa sodium lan halida logam sing padhang nalika anyar, nanging Lumen rusak (abang ing tingkat lux) Koyone kedaden ing wektu cendhak relatif. Ngganti bohlam lampu ora tugas gampang karo cahya diinstal ing dhuwur saka 100 kanggo 150 kaki, mulane, a long-tahan Sea LED Port Lighting Solution punika vitally penting.

Masalah liya punika rancangan tradisional Sea Port Lampu - ana gunung kaku lampu port segara lan cenderung kanggo ngadhepi langsung menyang lemah, kang ndadekake impact gedhe ing uniformity cahya. Ing cahya saka iki, TACHYON develops Premier Precise System Jarak Optical supaya minangka kanggo ngrancang lan ngowahi LED Sea Port Lighting Solution ing basis cilik-by-cilik kanggo nyedhiyani super padhang & lampu uniformity kanggo Sea Port Panjenengan.

Mangkono, karo TACHYON daya dhuwur LED sistem Lighting Sea Port, a anyar, sistem cahya luwih sing bisa dipunginaaken kanggo nambah loro kualitas cahya, jumlah cahya & distribusi cahya nang port sea. TACHYON LED Sea Port sistem Lighting bisa digunakake kanggo luwih saka 80,000 jam, supaya kita ora kudu ngganti lampu bolam kanggo 10 taun kanggo 24/7 operasi. Kita usaha kanggo nyedhiyani solusi sing paling apik kanggo nambah visibilitas, anti-glare, ngurangi Simpen biaya energi lan frekuensi pangopènan area unloading, area panyimpenan wadhah, utawa aplikasi crane cahya khusus nang wilayah cahya port sea.

 

LED Sea Port Lampu-2

 

Sea Port High Mast cahya & Habor Lampu

Sea Port Lampu ing setelan High Mast - kang digunakake kanggo ngganti halide logam utawa cahya HPS ing sawetara 250W kanggo 4000 W. Lampu wis 5 taun Warranty. lampu iki nganggo kurang energi lan luwih efisien kanggo gawé luwih saka 200,000 lumens. Saliyane, padha duwe jinis pungkasan saka lensa sing nimbulaké kurang 90% lumen utilization. We will help as much as possible when there are storage places, kontaner lan panggonan panyimpenan sing mbutuhake mast dhuwur sistem port segara cahya. perwira support kita & engineering sing tansah disiapake kanggo pitakonan customer lan nyedhiyani saran paling apik kanggo mundhut LED solusi cahya port segara apa lagi sistem cahya port utawa sistem menek LED lampu. Kejabi, kita saya diunggahake kanggo nyedhiyani solusi cahya port sea unggul miturut syarat customer kang, kayata sistem cahya plabuhan, sistem cahya pelabuhan, sistem cahya menek, lan solusi cahya area sungguh liyane. We duwe tim ahli kanggo nangani laporan DIALux & desain cahya. We offer kualitas produk mung.

 

LED Sea Port Lampu-3

 

Jinis LED Sea Port Lighting

Sawetara keuntungan long-term sistem LED lampu kalebu: sistem cahya LED nyuda biaya pangopènan dening nganti 60% dibandhingake biaya total sing dianggo nalika nggunakake lampu halide logam. uga, jengkal gesang punika 80,000 jam sing akeh nyimpen biaya pangopènan cahya port sea. menek LED lampu: LED menek cahya iku sumber cahya apik kanggo cahya kanggo katharine port lan terminal, utamané Applied kanggo instalasi ruangan. sistem menek LED lampu kita nambah kualitas cahya saka kabèh port sanadyan ditempelake ing tembok njawi, wilayah kelompok, Pole pantai, utawa ing ndhuwur crane tombol. Langkawi cahya - sea port cahya nang pelabuhan menehi anyar katon menyang dermaga lan operator. TACHYON nyedhiyakake paling pelabuhan cahya & opsi cahya port segara sing bakal luwih èfèktif madhangi area tombol port. Langkawi cahya uga penting saka titik keamanan tampilan; iku amarga iluminasi nyukupi bisa ngewangi rekaman CCTV & uga supaya wong-wong aran aman. Kanthi nggunakake LED sistem cahya port sea terminal pelabuhan, kita bisa njamin asil dandan saka efficiency energi lan safety.

 

LED Sea Port Lampu-4

 

Material saka LED Sea Port Lighting, Langkawi cahya & limpah Shipping

Sea Port Lighting rentan kanggo karat amarga kedhul asin saka segara. Carane menehi hasil TACHYON karo Jeksa Agung bisa ngetokake iki? Kita tetep cahya pelabuhan & port segara cahya liwati atos banyu uyah lan angin test. lampu sing digawe saka high quality aluminium Nihan njaba & tutup lensa polycarbonate, lan sing dibangun banget lan uga kuat, kang wis dienggo kanggo akèh taun ing fasilitas plabuhan lan wadhah Panjenengan. We offer 5 babar pisan taun uga.

Yen kuwatir bab carane ngganti sistem port cahya tradisional, kita bakal ngewangi sampeyan karo kualitas dhuwur LED port segara cahya kalebu rancangan cahya lan noto instalasi. Penemuan ing sistem LED lampu anyar iki digawe kanggo ngiyataken port cahya. Anyar LED port segara cahya nduweni kemampuan kanggo tahan bab 80,000 jam utawa luwih.

 

1000W-LED-Banjir-cahya,-Ruangan-LED-Lampu Sorot

 

Enquiry Product ing Sea Port Lighting LED

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *