Stadium-Lights-&-Olahraga-lampu

Lampu Stadium & LED Sports Lampu Sorot

Posted on

Lampu Stadium & Lighting Sports | Power dhuwur LED Lamp Manufacturers

Stadium-Lights-&-Olahraga-lampu

 

Stadium LED Lampu punika aksesoris penting Stadium Football, nanging ora akeh wong mbayar manungsa waé kanggo Lights Stadium. Wis sampeyan malah kepingin weruh carane cahya munggah Stadium gedhe? Stadium LED Lampu dirancang kanggo maringi leladen macem-macem syarat cahya saka Stadiums sing kasedhiya saka TACHYON Lampu. cahya Stadium LED kita uga bisa digunakake kanggo cahya ruangan, kayata cahya Sports Field, Airport, Auditorium, situs construction, panggonan parkir, nggunakake wong. Pilih saka macem-macem lampu banjir stadion LED saka 60 kanggo 10,000 watt, 9600 kanggo 1,600,000 lumens. Kita sadaya tingkat Liga LED Football Lighting & Stadium Lighting saka SMA lan univèrsitas bal-balan kanggo arena bal-balan ing njero ruangan lan lapangan bal-balan profesional kalebu NFL. Ing saiki NFL standar cahya iku kanggo 250 ft lilin cahya ing situs sing bisa gampang ngrambah karo LED lampu. College bal-balan punika dicokot kurang, 150 kaki lilin perlu, bal-balan sekolah mung mbutuhake 50 kaki lilin.

 

2000W Dhuwur daya LED Stadium cahya & Ball Field Lamp-ngarep tampilan

 

Cahya Stadium Football Outdoor

Kita LED Sports Banjir Lighting nyimpen nganti 80% Panggunan energi dibandhingake tradisional cahya stadion lan wis umur liwat 80,000 jam, supaya pendjalok bolam ngganti sing ora gedhe banget. Saliyane, abang ing panas amarga stadion LED lampu ing stadion njero ruangan bakal ngurangi sing mbukak ing sistem kanggo ngadhemaké udara lan ngirit daya liyane. stadion produk baris LED lampu kita kalebu stadion lampu LED, LED panggantos lampu stadion, olahraga LED lapangan cahya dianyaraké, lan ngowahi cahya stadion tradisional kanggo liyane energi efisien cahya arena ruangan. TACHYON cahya nawakake Consortium Design cahya (DLC) disetujoni stadion LED lampu kanggo jujul lan bayaran regional lan Federal. Kanggo informasi luwih lengkap ing LED olahraga stadion cahya kita lan supaya cahya lapangan LED ngisor, please nyelehake kita pesen kanggo info@tachyonlight.com. We nyedhiyani audit cahya komersial free kayata biaya patut lan analisis bali ing investasi, kita bakal pitutur marang kowe bab paling cahya arena ruangan kanggo sade miturut kabutuhan customer kang.

Football stadion cahya bermanfaat kanggo nandur modal ing solusi LED lampu kalebu lapangan bal-balan njero ruangan utawa ruangan. High-tech teknologi LED lampu wis dijupuk saka lamp halide logam. Iki amarga cahya LED wis buktiaken dadi dipercaya, Versatile lan energi efisien. Stadion lan entuk manfaat lapangan olahraga saka kabeh jinis olahraga amarga lampu stadion LED lan manfaat sing ndadekke kanggo lapangan sawijining. cahya luwih kualitas dijupuk saka Jadwal cahya port kita LED bakal ngidini kanggo ningkataké pengalaman penggemar lan safety apik. Saliyane pengalaman luwih sing ana liwat cahya olahraga kita LED, padha nyedhiyani energi tabungan sanget, umur maneh, akeh keuntungan nunggu kanggo mbukak kunci.

 

1000W Dhuwur daya LED Football Stadium Lamp-ngarep tampilan

 

Aplikasi saka Stadium Lampu

aplikasi Luminaire olahraga LED kita meh tanpa wates kanggo aplikasi olahraga sing bisa mikir. Padha sampurna minangka lampu lapangan olahraga, lampu pengadilan olahraga, stadion lan adu. Minangka conto sing luwih spesifik, supaya kita pirembagan babagan carane LED port cuaca lan panerangan kita bisa Applied kanggo stadion bal-balan, lapangan bal-balan, pengadilan basket, lapangan baseball, lapangan Tenis, golf, Nightlife, dolanan, malah link Hockey Apa. mesthi, iki mung aplikasi kita ngedika bab. Ana akeh iku….

Nanging kok kowe ngatasi karo jumlah minimal lampu nalika sampeyan bisa menehi pembuangan Panjenengan paling pengalaman olahraga karo cahya banget diwenehake dening TACHYON LED lampu? ing stadion bal-balan ruangan, Lampu kang bisa tahan macem-macem kahanan cuaca kayata angin, udan, suhu pembekuan perlu. Stadium LED Lampu uga kudu mbukak liwat long jarak saka bohlam nyata ing permukaan lapangan. cahya bal-balan LED akurat, konsisten lan efisien. Supaya polusi cahya karo definisi tipis sing lampu Stadium LED bisa menehi kanggo lapangan bal-balan Panjenengan. LED lampu menehi tingkat cahya konsisten ing saindhenging stadion bal-balan sing njamin visibilitas langit bal, garis lan pemain dening werna suhu Awan.

 

Safety saka dolanan karo LED lampu

atlet’ safety punika badhan utama. Dadi manawa cahya lapangan bal-balan punika cekap padhang supaya dadi ora kanggo babras, lan ora menehi dipengini utawa glare kanggo papan kanggo dolanan. Apa Liga iku bal-balan njero ruangan utawa ruangan, cahya bal-balan punika becik kanggo lampu-pole dhuwur lan lampu banjir kanggo mesthekake kualitas cahya needed kanggo safety pamuter lan nyenengake.

Nalika nerangake stadion bal-balan lan arena LED lampu, TACHYON LED bisa nadhahi kabeh kabutuhan cahya Panjenengan. Apa considering nganyarke cahya Panjenengan? Tetep wonten ing pikiran kabutuhan lan asil samesthine, kita nyedhiyani pemahaman cetha lan saran carane kanggo ngira-ngira fasilitas ana lan ngoptimalake plans cahya. Iki kalebu mungkin ora nggambarake owahan lengkap kanggo solusi LED prasaja Alignment. fasilitas olahraga sing wis ora transitioned kanggo lampu stadion LED bakal ilang income amba. Amarga sawetara kaluwihan saka daya nemen, kurang konsumsi daya, resistance kejut, panjang umur, kurang pangopènan, tingkat cahya banget lan bobot cahya, Stadium LED Lampu becik kanggo kabeh fasilitas olahraga.

Mangga menehi kula kesempatan kanggo kawentar ajang Panjenengan. Kanthi nggunakake TACHYON cahya, game olahraga bakal dadi acara saestu macem. A kamera cahya non-mancorong nelukaké tumindak lan cetha nuduhake pirsawan aktivitas ing lapangan. cahya Architectural bakal tarik pembuangan lan cahya munggah ajang. sistem kontrol Intelligent ngurangi biaya lan nambah efficiency operasional. Kita bakal nuduhake sampeyan carane nambah keluwesan saka ajang, nambah nomer acara, nyimpen dhuwit, lan éling olahraga serbaguna unik lan inovatif lan ajang hiburan. Yen sampeyan duwe panaliten luwih ing lampu Stadium, Mangga aran gratis kanggo hubungi kita dening nggunakake formulir ing ngisor iki, utawa ing info@tachyonlight.com

 

Enquiry Product ing Stadium Lampu

lampiran (Mangga aran gratis kanggo ngunggah pdf Panjenengan, docx, doc, jpg, png, gif, rar, zip file ing 5MB, misale ana)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *